Příběh Belgického ovčáka: Jak mu ortéza změnila život

Belgičák

V nedávné době přišel na zkoušku ortézy k nám do Liberce jeden velmi charismatický pes, belgický ovčák plný energie. Bohužel, trápily ho problémy s vazy na pravém zadním koleni, což mu značně ztěžovalo pohyb. Ale díky naší inovativní ortéze na koleno pro psy, měl šanci znovu získat svobodu a pohodlí.

Hned po příchodu začal pes, jak je jeho zvykem, zvídavě zkoumat všechno kolem sebe. Když jsme mu ortopedickou pomůcku oblékli, zpočátku byl trochu nedůvěřivý. Ale po několika krocích se s novým doplňkem sžil a jeho oči začaly vyzařovat naději a radost. Bylo jasné, že nyní bude mít snazší život, a běhání venku s naší kolenní ortézou Balto pro něj bude příjemnější a bezbolestné.

Vlastnosti

Kolenní ortéza pro psa je skvělým řešením pro kloubní onemocnění, jako je artritida nebo osteoartritida, a také pro problémy spojené s vazy. Díky integrovanému břišnímu pásu poskytuje stabilní podporu a zabraňuje sklouznutí či posunu ortézy.

  • Ortéza je vybavena měkkým polstrováním, které zabraňuje vzniku tlaků a otlaků, takže váš pes si může užívat nejvyššího komfortu během nošení.
  • Díky své konstrukci a ergonomickému designu pes necítí zbytečné zatížení a může si ortézu nosit s lehkostí.
  • Ortéza je vhodná pro kloubní onemocnění, jako je artritida nebo osteoartritida, a také pro problémy s vazy, což z ní činí ideálního společníka pro psy se zdravotními obtížemi.
  • Ortéza je vyrobená z kvalitního prodyšného materiálu, ortéza zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu, což je klíčové pro pohodlí a zdraví vašeho psa.

Náš belgický ovčák není jediný, kdo se díky naší ortéze vrátil k aktivnímu a bezbolestnému životu. Pokud má i váš pes podobné obtíže, může mu kolenní ortéza přinést úlevu a novou naději.

 Click hereČlánek na blogu: Péče a údržba ortézy pro psa.

Belgičák


Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz