Dárek zdarma k objednávce nad 300 Kč.

Klasické hračky pro psy KONG: od mléčných zoubků až pro největší žvýkače

Vítejte ve světě radosti a zábavy pro vaše čtyřnohé přátele. V dnešním článku se zaměříme na jednu z nejoblíbenějších značek psích hraček na trhu - KONG. Hračky od KONGu nejsou jen prostředkem k zábavě vašich psích přátel, ale také slouží k podpoře jejich fyzického a mentálního zdraví. Nyní se podíváme na nejprodávanější a také nejznámější hračku od KONGu, která se stala typickou pro jejich logo. Tuto psí hračku nabízíme ve třech variantách, z nichž každá je určena pro konkrétní potřeby a charakteristiky psů.

KONG Puppy

Vítejte v říši hraček pro vaše štěně s nejnovějšími produkty od značky KONG. Tato speciálně navržená hračka KONG Puppy pro štěňata je dokonale přizpůsobena rostoucím mléčným zubům vašeho malého přítele.

  • Šetrná pro mléčné zuby: Hračka je vyrobena z jemného přírodního kaučuku, je šetrná k štěněcím zubům a dásním.
  • Stimulace a vývoj: Podporuje správné žvýkací návyky a poskytuje důležitou duševní stimulaci.
  • Nepředvídatelný odraz: S neustále se měnícím odrazem při pádu na zem udržuje štěně neustálý zájem.
  • Možnost naplnění dobrotami: Možnost naplnění granulemi, obsahem konzervy či arašídovým máslem přidává do hry další rozměr zábavy.

Dostupné velikosti hračky pro štěňata KONG Puppy podle váhy štěněte: XS (do 2 kg), S (do 9 kg), M (7 - 16 kg), L (13 - 30 kg).

Jak štěně poroste, přejděte na větší velikost KONG Puppy nebo rovnou na odolnější řadu KONG Classic.

UltraPet - Facebook

KONG Classic

Vstupte do světa klasiky s hračkou pro psy KONG Classic. Hračka, která si získala zasloužený status zlatého standardu mezi psími hračkami po celém světě. S její unikátní přírodní červenou gumou KONG Classic poskytuje mentální stimulaci a také uspokojuje jeho přirozené instinkty. S vysokou odolností a nepředvídatelným odrazem je tato hračka ideální pro průměrné žvýkače.

  • Mentální stimulace: Hračka pro psy KONG Classic je navržena tak, aby podporovala mentální stimulaci a psychický rozvoj psa.
  • Pro průměrné žvýkače: Vysoká odolnost a nepředvídatelný odraz dělají z KONG Classic ideální volbu pro psy, kteří milují hry a žvýkání.
  • Možnost naplnění dobrotami: Vyplněná lahodnými granulemi, konzervou nebo arašídovým máslem se KONG Classic stává neodolatelným lákadlem pro vašeho psa, který ocení nejen hravost, ale i výzvu vylizování obsahu.

Dostupné velikosti hračky pro psy KONG Classic podle váhy psa: S (do 9 kg), M (7 - 16 kg), L (13 - 30 kg), XL (27 - 41 kg).

Nezapomeňte, když váš pes vyroste ze štěněcího věku, přechod na KONG Classic představuje přirozený vývoj. Tato hračka nabízí stejnou kvalitu a zábavu, ale s ohledem na potřeby a sílu dospívajících a dospělých psů.

UltraPet - Facebook (1)KONG Extreme

Nechte vašeho chlupáče zakusit extrémní zábavu s hračkou KONG Extreme, kde tvrdí žvýkači nacházejí svůj nekonečný zábavný ráj. Tato kategorie je zdaleka nejodolnější, vyrobena z ultra odolné černé pryže, která odolá i nejtvrdším výzvám. Stejně jako předchozí varianty nabízí mentální stimulaci a uspokojení instinktů psa, ale s důrazem na vyšší odolnost a náročnost pro silné žvýkače.

  • Pro nejtvrdší žvýkače: Hračka pro psy KONG Extreme je navržena pro nejtvrdší žvýkače, kteří hledají extrémní výzvy.
  • Ultra odolná pryž: Speciální složení černé pryže činí KONG Extreme nejodolnější variantou této značky.
  • Prodlužte extrémní zábavu: Pro maximální radost ze hry přidejte do hračky granule, arašídové máslo nebo obsah konzervy. Pes miluje vylizování hračky a vyleštit ji od všech dobrot mu zabere nějaký ten čas.

Dostupné velikosti hračky pro psy KONG Extreme podle váhy psa: M (7 - 16 kg), L (13 - 30 kg), XL (27 - 41 kg), XXL (od 38 kg).

Pro ty, kteří hledají nejlepší možnou kombinaci odolnosti a zábavy, je hračka pro psy KONG Extreme nezastupitelným společníkem.

UltraPet - Facebook (2)

Závěrem

Ať už je váš pes malé štěňátko, hravý dospělý nebo neohrožený žvýkač, značka KONG má hračku, která vyhoví jeho potřebám. Investice do těchto kvalitních a inovativních hraček poskytne vašemu psovi nejen radost, ale také podporuje jeho celkové zdraví. Zvolte správnou tvrdost a sledujte, jak váš chlupatý přítel prožívá radost ze hry.

Mějte na paměti, že KONG nabízí široký výběr dalších hraček pro psy. Prozkoumejte naši nabídku hraček KONG pro psy, ale také pro kočky a objevte další možnosti, které zaručují zábavu a spokojenost pro vaše čtyřnohé kamarády.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz