Dárek zdarma k objednávce nad 300 Kč.

Loketní ortéza pro psy: ochrana a komfort pro vašeho věrného společníka

UltraPet -  Instagram (3)Když se jedná o zdraví a pohodu našich psích přátel, je důležité najít kvalitní a účinné řešení. Loketní ortéza pro psy představuje revoluční nástroj pro zabezpečení loktů, mozolů a vředů u psů. Nejenže poskytuje základní ochranu, ale slouží i jako podpora pooperačního zotavení, minimalizující riziko poškození šití a obvazu způsobeného kousáním a taháním.

Vlastnosti ortézy

20x20 px   Kompletní ochrana  Ortéza poskytuje kompletní ochranu loktů, mozolů a vředů, a to jak preventivně, tak během zotavování po operaci.

20x20 px   Pohodlí na prvním místě → Díky měkkému vyměnitelnému polstrování zajišťuje ortéza maximální pohodlí pro psa, eliminuje nepříjemné tlaky či otlaky.

20x20 px   Lehká a snadno nositelná → Svým lehkým designem a ergonomickou konstrukcí nepřidává psům zbytečné zatížení, což jim umožňuje nosit ji s pohodou.

20x20 px   Všestranné využití → Ortéza se nehodí pouze pro pooperační péči, ale je efektivní při různých stavech, jako je artritida, osteoartritida, vazová poranění a pro preventivní znehybnění.

20x20 px   Prodyšný materiál → Vyrobená z kvalitního a prodyšného materiálu, který zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu, čímž minimalizuje riziko podráždění kůže.

20x20 px   Jednoduchá údržba → Při znečištění je možné ortézu snadno vyprat ručně, což usnadňuje udržování čistoty.

Ortéza je k dispozici ve variantách pro pravou přední nohu a levou přední nohu. V případě potíží s oběma lokty, doporučujeme dvojitou ortézu na loket. Pro psy s potížemi se zadními končetinami máme speciální ortézy pro zadní nohy.

UltraPet -  Instagram (4)

Doporučení a rady

  • Důrazně nedoporučujeme nechávat psa dlouho samotného s ortézou, aby se předešlo pokusům o její odstranění, jakými jsou kousání nebo poškrábání.
  • Aby nedošlo k poškození při používání, je potřeba pejska vybavit ochrannou botou nebo ochrannou silikonovou ponožkou.
  • Nenechávejte ortézu nasazenou delší dobu. Ortézu je nutné nosit přes den, zejména při fyzické aktivitě. Na noc by se měla ortéza pro psy sundávat.
  • Užívání ortézy je vhodné konzultovat s veterinárním lékařem. Tak zajistíte, že ortéza bude odpovídat konkrétnímu zdravotnímu stavu a situaci vašeho psa.

capriolo-con-Bt-soft2Zraněný srnec a loketní ortéza

Naše ortézy nezlepšují životy pouze psům. Důkazem je tento srnec, který si díky svému zranění přední nohy prošel operací a s loketní ortézou Balto se uzdravoval efektivnějším způsobem. Tato ortéza ochraňuje nejen ránu, ale také zlepšuje krevní oběh a redukuje zánět, což srneček ocení jako podporu rychlejšího hojení.

Ortézy pro psy od italské značky Balto nejsou jen obyčejným produktem, je to důkaz oddanosti a lásky ke všem zvířatům. Úsilí o poskytnutí nejlepší péče zvířatům prostupuje celým vývojem produktů, a to se promítá v kvalitě, výkonnosti a pohodlí, které ortéza poskytuje.

  


Videonávod k použití loketní ortézy pro psa


Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz