Dárek zdarma k objednávce nad 300 Kč.

Krční límec pro psa: inovativní podpora pro krk vašeho mazlíčka

Krční límec Balto je revoluční kompresní ortéza, která je navržena tak, aby pomohla vašemu domácímu mazlíčkovi zotavit se z kýly, poranění obratlů a zároveň zvládla neurologické problémy spojené s krkem a horní částí páteře. Tento produkt nabízí nejen obrovskou stabilitu a podporu krku vašeho psa, ale také minimalizuje nežádoucí pohyby, což umožňuje zachování aktivního životního stylu. Ortézu lze snadno používat v kombinaci s osobním postrojem pro každodenní procházky.

Podporované stavy

20x20 px  Neurologické nemoci: Pomáhá v boji s neurologickými stavy a nemocemi.
20x20 px  Poranění krčních obratlů: Poskytuje podporu při léčbě poranění a stavů krčních obratlů.
20x20 px  Artritida a artróza krku: Řeší problémy spojené s artritidou a artrózou krku.

Aplikace ortézy

  • Podvrtnutí a natažení krku v důsledku zranění a náhlých pohybů.
  • Před a pooperační podpora.
  • Léčba chronické bolesti krku.
  • Ochrana před poraněním obratlů.
  • Ochrana psích krčních kýl.

UltraPet -  Instagram_1

Vlastnosti krčního límce Balto jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu a pohodlí pro vašeho psa. Jedná se o ortézu s jedním širokým límcem, který lze umístit na dva různé způsoby, aby co nejlépe podpořil krk. Tato flexibilita umožňuje přizpůsobit ortézu individuálním potřebám vašeho mazlíčka. Prodloužená strana límce může být umístěna pod krkem pro maximální podporu nebo v opačné poloze dolů po páteři, aby pomohla podpořit flexibilitu a prodloužení krku.

Navíc je ortéza vhodná i pro psy trpící artritidou a artrózou krku. Límec Balto zmírňuje nepříjemné příznaky těchto stavů, čímž zvyšuje pohodlí vašeho mazlíčka.

Díky kompresi, kterou ortéza poskytuje, dochází ke zvýšení průtoku krve v postižené oblasti. Tento proces pomáhá snižovat ztuhlost, bolest a zánět. 

Použití

Aby si váš mazlíček zvykl na ortézu, doporučuje se počkat dva týdny, než ji zcela přijme. Začněte nosit ortézu postupně a zvyšujte dobu nošení každý den o dalších 30 minut, dokud pes nenosí ortézu 12 hodin denně.

Je důležité se poradit se svým veterinářem ohledně konkrétních pokynů, kdy a jak často nosit ortézu, aby se dosáhlo optimálních výsledků. V noci doporučujeme ortézu sundat, aby mohl pes pohodlněji odpočívat.

Pravidelně kontrolujte kůži a srst vašeho mazlíčka, která přichází do kontaktu s ortézou, zda nevykazuje žádné známky podráždění. V případě potřeby kontaktujte svého veterináře. Kromě čištění samotné ortézy je důležité udržovat čistou také kůži a srst psího pacienta, aby se předešlo podráždění a infekcím.

Pravidelně kontrolujte stav ortézy, zda není poškozená. V případě poškození je důležité ihned provést opravy nebo nahradit ortézu za novou, aby se zabránilo dalším zraněním vašeho mazlíčka.

 Click hereČlánek na blogu: Péče a údržba ortézy pro psa.

Použití krčního límce pro psy od renomované italské značky Balto může výrazně přispět k úspěšnému zotavení vašeho mazlíčka a k jeho celkovému pohodlí. Nezapomeňte vždy dbát na individuální potřeby pejska a konzultovat jakékoliv změny nebo problémy s vaším veterinářem. S pečlivou péčí a správným použitím ortézy můžete zajistit, že váš mazlíček bude mít šťastný a aktivní život.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz