Dárek zdarma k objednávce nad 300 Kč.

Celotělový postroj pro podporu chůze psa

UltraPet -  Instagram (9)Nová úroveň svobody pro vašeho čtyřnohého přítele. Zlepšete pohyblivost a pohodlí psa s inovativním celotělovým postrojem.

Důmyslně navržený celotělový postroj na podporu chůze pro psy přináší revoluční řešení pro ty, kteří čelí různým zdravotním výzvám. Jeho inovativní design se zaměřuje nejen na zlepšení pohyblivosti, ale také na maximální pohodlí pro vašeho pejska. Pojďme se společně podívat, jakými zajímavými prvky a výhodami tento postroj disponuje.

Specifické funkce pro zvláštní potřeby

  • Podpora postiženým psům
    Postroj není jen prostředkem, ale skutečným pomocníkem pro psy trpícími obtížemi s chůzí v důsledku různých zdravotních problémů, jako jsou traumata, nemoci nebo paralýzy.

  • Pomoc pro psy s páteřními problémy
    Odnímatelné tuhé dlahy nejsou jen estetickým prvkem, ale poskytují stabilizaci a tlak na páteř, což je klíčové pro psy s neurologickými onemocněními.

  • Vhodnost pro různé velikosti psů
    Nastavitelné výškově a odolné popruhy jsou navrženy tak, aby vyhovovaly všem velikostem psů.

Pohodlí a praktičnost pro majitele

  • Pohodlná polstrovaná rukojeť
    Rukojeť s polstrováním umožňuje majitelům podporovat své psy s minimálním úsilím a rizikem namáhání ruky.

  • Zaměření na přirozenost
    Díky promyšlenému designu si pes může zachovat svou přirozenost při vylučování, a to bez rizika znečištění.

  • Flexibilita a variabilita v jednom
    Možnost odebrání držadel a dlah poskytuje maximální flexibilitu v používání postroje dle aktuálních potřeb vašeho pejska.

UltraPet -  Instagram (10)

Vlastnosti a benefity na prvním místě

20x20 px Kompletní ochrana  Ortéza není pouze podpora, ale kompletní ochrana pro psy s různými zdravotními problémy a pohybovými obtížemi.

20x20 px Pohodlí na prvním místě  Měkké polstrování zabraňuje vzniku nepříjemných tlaků či otlaků, zajistí nejvyšší komfort během nošení.

20x20 px Snadno nositelná  Konstrukce a ergonomický design minimalizují zatížení psa a umožňují mu nosit ortézu s lehkostí.

20x20 px Přizpůsobení pro maximální efektivitu  Snadná úprava popruhů podle velikosti psa a pevné boční dlahy pro větší stabilitu a jistotu.

20x20 px Prodyšný materiál  Vyrobena z kvalitního prodyšného materiálu, který zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a pohodlí pro psa.

20x20 px Jednoduchá údržba  V případě znečištění lze ortézu snadno vyprat v ruce, což usnadňuje udržování čistoty.

Doporučení a rady pro péči o psího kamaráda

  • Dozor je klíčový
    Nedoporučujeme zanechávat psa dlouho samotného s ortézou, abychom předešli pokusům o odstranění, např. kousáním nebo poškrábáním.

  • Konzultace s veterinárním lékařem
    Před použitím ortézy je vždy vhodné konzultovat s veterinárním lékařem pro optimální péči o zdraví vašeho psa.

Celotělový postroj na podporu chůze není jen prostředkem pro psy s problémy, ale zcela novým způsobem, jak jim zajistit pohodlí a bezstarostný život. Buďte průvodcem vašeho psího kamaráda na cestě ke zlepšení jeho pohyblivosti.

Pokud hledáte postroj pouze pro zadní nohy, můžeme doporučit podporu zadních nohou pro psa. V případě úplné imobility či velkých potíží se zadníma nohama pomáhá invalidní vozík pro psy, který pomůže při potížích s chůzí či v případě motorických postižení.


Videonávod k použití celotělového postroje pro psa


Proč zvolit značku Balto

Balto je symbolem kvality a pečlivé péče o zvířata. Jejich ortopedické ortézy a podpěry jsou ručně vyráběné v Itálii, s důrazem na nejvyšší standardy a jsou schváleny veterináři. Tato značka klade důraz na výzkum a spolupráci s odborníky v oboru, což garantuje bezpečnost a efektivitu jejich produktů.

Značka Balto zdůrazňuje vášeň pro péči o zvířata, což je zřejmé ve všech aspektech vývoje a výroby. Snaží se neustále zlepšovat své výrobky, používá kvalitní materiály a investuje do inovací.

Při výběru ortézy od značky Balto nejenže zabezpečíte kvalitní ochranu pro svého psa, ale také podpoříte váš vlastní příběh o lásce ke zvířatům. Navštivte náš e-shop a objevte, jak Balto může posílit pohodu vašeho psího přítele.

Pokud máte i vy doma pejska, který má problém s pohybovým aparátem, neváhejte se po předchozí telefonické domluvě zastavit za námi v Liberci a můžeme pejskovi vyzkoušet tu správnou velikost.

6  UltraPet, Na Žižkově 635/68, 460 06 Liberec

5  +420 777 761 474

4  info@ultrapet.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz