Dárek zdarma k objednávce nad 300 Kč.

Nový partner v oboru fyzioterapie pro psy: Aqua Dog Praha

Aqua DogS radostí oznamujeme naše nové partnerství s Aqua Dog Praha, moderním rehabilitačním centrem specializujícím se na poskytování komplexních služeb fyzioterapie pro psy. Nyní tedy nově můžete v Aqua Dog se sídlem v Praze 4 vyzkoušet a zakoupit naše ortézy značky Balto.

Věříme, že toto spojení otevírá nové možnosti pro komplexní poskytování služeb pro vaše psy. Kromě odborného ošetření si rovnou můžete zakoupit potřebné zdravotní pomůcky na jednom místě.

Proč je Aqua Dog ideálním partnerem?

20x20 px Moderní vybavení a komplexní služby

Aqua Dog je špičkovým rehabilitačním centrem, vybaveným aquaterapeutickou vanou, suchým běžeckým pásem, terapeutickým laserem a dalšími přístroji, které umožňují poskytovat komplexní péči pro vaše psy.

20x20 px Specializace na neurologii a fyzioterapii

Dlouhodobá spolupráce s týmem odborných fyzioterapeutů, kteří se specializují na neurologické pacienty, umožňuje odborníkům v Aqua Dogu řešit i ty nejsložitější případy, včetně celotělové imobility.

20x20 px Odborná spolupráce s veterinárními lékaři

Jako referenční pracoviště rehabilitace a fyzioterapie pro veterinární ordinace, kliniky a nemocnice z celé České republiky, zajišťuje Aqua Dog nejvyšší standardy péče pro vaše mazlíčky. Vaši pejsci zde jsou v nejlepších rukách špičkových odborníků v oboru.

Aqua Dog Praha

Naše produkty v Aqua Dog

Nyní tedy máte možnost v Aqua Dogu po předchozí domluvě na níže uvedených kontaktech osobně vyzkoušet a zakoupit naše ortopedické ortézy značky Balto. Věříme, že tím usnadníme situaci páníčkům, kteří chtějí ortézu před koupí raději vyzkoušet a k nám do Liberce to mají daleko. Pokud byste nevybrali ze skladových zásob v Aqua Dogu, veškeré zboží odesíláme do druhého dne tak, abyste mohli začít s konzervativní léčbou co nejdříve.

Kontakty

4   objednat@aqua-dog.cz

5  +420 776 661 312, +420 245 019 596 

UltraPet - Stories (100 x 100 px) (40 x 40 px)   Internetové stránky

UltraPet - Stories (100 x 100 px) (40 x 40 px) (1)   Facebook

7   Instagram

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz